Сатурн във Водолей до 2023: какво ни чака

Сатурн във Водолей до 2023: какво ни чака

Ползи и вреди по знаци 

Сатурн често се смята за злонамерена планета, носеща щети, пълна противоположност на Юпитер. Но Сатурн всъщност е от съществено значение за живота на всички нас, за нашето лично израстване, за нашата зрялост. Определено начинът му на действие е по-твърд, понякога страховит, но конкретен, доказвайки ни, че можем да се справим с трудните ситуации. Сатурн отрязва мъртвите клони, премахва трънчетата, за да изчисти пътя ни. След края на престоя във Водолей можем да бъдем много по-силни и по-уверени в качествата и възможностите си.

Сатурн навлезе във въздушния знак Водолей на 21 март 2020 г. и ще остане там до 7 март 2023 г. Сатурн във Водолей ще облагодетелства Везни и Близнаци, с които формира тригон - хармонично състояние, символизиращо възнаграждение от усилен труд, жътва на посятото, както и постигането на целите. Нещо повече, дори Стрелец и Овен ще се възползват от положителните лъчи, защото планетата образува секстил с двата огнени знака. Секстилът носи удовлетвореност и оптимизъм, като представителите на тези зодии имат възможност да поемат по успешен духовен път в намиране на смисъла в живота. От една страна, Сатурн ще бъде в опозиция със знака Лъв, което носи напрежение, а от друга - ще попадне в квадратура спрямо Скорпион и Телец. Квадратурата е позиция, характеризираща се с противоборство и трудности в живота. Те могат да се изживяват напрегнато, докато тяхната несъвместимост се осъзнае и преодолее. Не забравяйте, че тази информация е на базата на общата картина, без да се вземат предвид индивидуалните рожденни данни.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Овен
Предстоящите десетилетия ще бъдат много добри за вас, тъй като Сатурн прави живота ви много по-стабилен, много по-конкретен, по-красив и със сигурност по-добър от изминалите години. Енергията на Сатурн не ви застига толкова внезапно, колкото щастието на Юпитер, но нараства убедително малко по малко и укрепва всеки един аспект от живота ви. Ако през тези години имате много сериозна и стабилна любовна връзка, очертават се отлични предпоставки за свиване на семейно гнездо. Въпреки трудностите и жертвите, които най-вероятно ще ви се наложи да направите по пътя, новият ви дом ще ви очаква за дълги години щастие. Сатурн ще ви донесе удовлетворение в професионалните ангажименти, а различните финансови инвестиции могат да ви осигурят необходимата икономическа стабилност. Почти всичко, което градите през тези две/три години ще бъде уморително, но със сигурност ще доведе до положителни резултати, а в някои случаи наистина невероятни успехи, които ще ви позволят да живеете спокойно в бъдеще. По време на престоя на Сатурн във Водолей ще ставате по-зрели, по-мъдри, по-спокойни, а вашето нравствено израстване ще бъде очевидно.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Телец
Очакват ви тежки моменти, които няма да може лесно да понесете, тъй като злонамерената планета в това астрологично разположение съвсем не опростява ежедневието ви. На първо място трябва да внимавате за здравословното си състояние и да не подценявате възникналите неразположения, които биха могли да се влошат с течение на времето. Здравето ви е ахилесовата пета през този период, а нивото на оптимизъм и самочувствие има вероятност да спадне драстично. Негативните мисли и песимизмът също създават допълнителни трудности, за това не падайте духом и не се отказвайте. За да се преборите, трябва да сте физически активни и ангажирани с работа, без да се надявате да постигнете кой знае какви резултати. Сатурн ще изисква от вас да полагате много усилия, но не винаги ще ви отвръща удовлетворително. Пазете се от враговете си, които могат да създадат усложнения на работното място и внимавайте да не губите излишни пари за абсолютно грешни инвестиции.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Близнаци
Образува се красив тригон за Близнаците през следващите години, което е благоприятно за постигане на целите ви. Сатурн се явява своеобразен лост, с помощта на който ще направите скок във всеки аспект от живота, особено в професионалните си начинания, с възможност за постигане на отлични печалби, увеличение на заплатата, повишение, уважение от колеги. Това, което може да постигнете в тези години ще бъде за сметка на много труд, но определено си заслужава усилията, защото резултатите ще бъдат дълготрайни. Ако сте на свободна практика, вашето портфолио ще се обогати драстично. Сатурн ви прави по-мъдри и по-малко повърхностни, като се съсредоточава върху нравственото израстване. Нивото на физическото ви състояние също ще се подобри, ще се възстановите енергийно и ще почувствате по-голяма сила. Ще имате удобен случай за сериозна любовна връзка, която ще започне небрежно и непринудено, но чувствата ще стават с времето все по-стабилни и конкретни.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Рак

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.