Следва

Start Shopping NOW: "От време на време нося бельо!"

MET Gala през годините в 30 незабравими визии

30 от най-ярките образи в историята на Модния бал

All fashion преди 4 години

Първият понеделник на Май тази година ще премине мълчаливо. Без червен килим, без стотици хиляди репортажи, без екстравагантни тоалети, без блясък, без вдъхновение. Единственото нещо, на което ни остава да се надяваме, е евентуалното му провеждане по-късно през Октомври (по ориентировъчни насоки на организаторите).


Кейт, Кийра, Мишел, рециклира ли някой?


Истината е, че в момент като този, повече от всякога очите ни (вдъхновено от изказването на Андре Леон Тели в The September Issue) жадуват красота. Защото вкъщи е хубаво, но имаме нужда от вдъхновение, с което да оцветим мислите и мечтите си. А MET Gala представлява точно това - мечта.

И как да си я доставим иначе, ако не разглеждайки цялото великолепие, събрано в архива на мащабния моден бал. В галерията горе>>> разглеждаме 30 от най-блестящите появи на червения килим пред Музея Метрополитън, някои по-скандални от други, но категорично запомнящи се. Хайде, вдъхновено да ви е!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.