8 предавания за интериорен дизайн, докато сме #stayathome

8 предавания за интериорен дизайн, докато сме #stayathome

Ако се чудите какво да гледате този път в Netflix и сте фен на интериорния дизайн, ето списък с 8 предавания, които ще харесате.

The Great Interior Design Challenge
В това британско риалити девет интериорни дизайнера - аматьори се опитват да спечелят титлата Britain’s best amateur interior designers. Какво е предизвикателството? Да се откроят от останалите като реновират жилищно пространство, спазвайки изискванията на клиентите. Кандидатите имат три дни, ограничен бюджет и двама строителни специалисти, които да ги подкрепят в проекта. В края на ремонта двама професионални декоратори, Даниел Хопвуд, бивш президент на British Institute Interior Design и Софи Робинсън, решават кой да продължи и кой да отпадне.

Tiny House Nation
Мечтаете ли да живеете в мъничка къщурка или просто сте очаровани от идеята? Тази поредица в два сезона по 7 епизода е направена точно за вас! Подтикнати от добиващите популярност микро къщи, Джон Уайсбарт и Зак Гифин пътуват из САЩ, за да помогнат на семействата да възприемат нов начин на живот в домове по поръчка под 50 квадратни метра.

Stay Here
Американската поредица от 8 епизода проследява приключенията на Дженавийв Гордър и Питър Лоримър, съответно дизайнер и експерт по недвижими имоти. Заедно те прекосяват САЩ, за да намерят жилища, които да бъдат реновирани, за да бъдат дадени под наем. Вила, корабче или пожарна станция – двамата експерти помагат на собствениците да трансформират тези уникални имоти в бестселъри в многото платформи за онлайн наемане.


Сладки приказки за интериори с Лидия Манолова


Grand Designs

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.