Следва

17 тенденции в интериорния дизайн, на които да заложим

Дневен ХОРОСКОП - 27.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В петък сте погълнати от личните си проблеми и планове и ще ви бъде трудно да обърнете необходимото внимание на вашите роднини или приятели. Днес определено нямате настроение за конфликти и спорове; ако някой ви провокира, вероятно ще замълчите. Всъщност мъдрите хора действат по този начин, нали? Избягвайте да вземате важни решения днес, тъй като е най-вероятно да ги направите под влиянието на горчив минал опит. Не е сигурно обаче, че този път ще ви помогне - по-скоро ще се случи обратното. Пренебрегвайте лошото настроение на хората, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. По-младите представителни вероятно ще изпитват затруднения при изпълнение на планове или обещания, свързани с пътуване или контакт с хора от други населени места. Финансовите ангажименти или взаимоотношенията ви с деца или по-млади от вас хора могат да станат причина за безпокойство.

Овен, Лъв, Стрелец: днес бъдете много предпазливи по отношение на въпросите, свързани с пари или документи. Подобни действия в петък ще бъдат сложни и неясни. Очаквайте промяна в плановете за среща или уговорка.

Телец, Дева, Козирог: в петък ще изпитате известно напрежение в семейния или любовния си живот. Ще получите важна за вас новина отвън; мнозина ще се радват на неочакван паричен приход или ще обсъждат развитието на бъдещ професионален ангажимент.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще осъществите неочаквани контакти, които ще представляват тема на обсъждане в дома ви. Мнозина ще се радват на новините, свързани с човек, който живее в друг дом или на друго населено място. Не е изключено да изпитате сложна ситуация, включваща пътувания или хора от чужбина.

Рак, Скорпион, Риби: избягвайте да правите скъпи покупки в петък. Неприятните изненади ще бъдат свързани с подобни действия и решения от ваша страна. Здравето на жена, която познавате, продължава да бъде неясно. Денят носи новини, свързани със стара любов или ново увлечение.

More Astro