Следва

"Детска стая" – онлайн изложба на галерия "Лоранъ"

Къде се снимат клиповете на Dua Lipa ли? В България!

#MadeInBg

Music преди 4 години

"Заснемането на това видео може и да представляваше огромно предизвикателство за нас, но Дуа Липа беше човекът, който пя и танцува в продължение на часове на -7 градуса по тънко яке. Талантът е нищо без упорит труд!

Не бихме могли да бъдем по-щастливи от работата си с нея и прекасния й екип от професионалисти!"


Прекрасен екип от професионалисти е и съставът на B2Y Productions - бързоразрастващо се студио за креативно развитие и продукция на видео съдържание - отговорни за пъстрото 70-тарско видео на британската певица с албански корени. Това стана ясно вчера със самата премиера на клипа.

Сцените са заснети в Киноцентъра в Бояна, като част от танцьорите в клипа също са българи, което съвсем разбираемо ни дава малък, но всъщност голям повод радост, макар и в условията на извънредно положение.

Продукцията е мащабна - сами ще забележите, гледайки клипа - и подобно на останалите видеа на 24-годишната албанка следва строго обособена концепция и ретро стилистика.

Break My Heart навъртя близо 5 милиона гледания само за първите 20 часа от премиерата си, но да не губим повече време в приказки, защото клипът е достатъчно доказателство за професионалната работа на всички замесени.

Ready, Steady, Back to the 70's!

More Music