17 тенденции в интериорния дизайн, на които да заложим

17 тенденции в интериорния дизайн, на които да заложим

Art&Craft, Zellige, Yaki Sugi и още…

Заедно със списъка от тенденции в интериорния дизайн ще откриете и интригуващи профили в Инстаграм, пряко обвързани с интериорния дизайн.

Предмети на два крака
Саксиите за цветя, вазите и лампите сякаш гордо се изправят на два крака тази година. Досега разчитахме на масивните мебелите, за да придадем една издълженост на цялото, но този сезон разчитаме на двукраките аксесоарни предмети. В резултат,  печелим и повече пространство.

Обли форми
Една конкретна форма изглежда упражнява  монопол тази "интериорна година". По стените или на земята, облите форми са силно застъпени в декора. Дъги обграждат огледалата, вазите и килимите, приятни и поетични спираловидни елементи откриваме при спалното бельо и в дизайна на мебели. Тенденцията за облите форми е наследена от движението Ар Нуво, в което обгръщащите форми са основа на всяка идея.

Ментово зелено за повече свежест
Наивно вярвахме, че ментовото зелено е запазена марка за летните горещини, но, според специалисти, голямото завръщане на този специфичен оттенък ще се случи наесен - с песен. Този нюанс, наричан от някои дизайнери просто мента, придава динамичност на интериора и елегантно освежава различни предмети като винтидж бюра, градински мебели и аксесоари, дори масивни части като дивани и секции. 

Ниски фотьойли

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.