Следва

7 Instagram-а, с които "иии-раз" се получава приятно

Domino’s дарява по 3 лева на Александровска болница при всяка поръчка на Герой

Новата пица с кауза подпомага лечебното заведение в борбата срещу COVID-19

All About Life преди 4 години

Domino’s ще дарява по 3 лева на УМБАЛ "Александровска" за всяка поръчана пица "Герой". Инициативата "Пица с кауза" стартира на 26 март и ще продължи до 30 април 2020 година, като цели да подпомогне дейността на лечебното заведение в условия на извънредна ситуация. За всяка поръчка на "Пица с кауза" в този период, Domino’s ще превежда по три лева по дарителската сметка на Александровска болница, в подкрепа на българските медици, които се борят ежедневно със заразата.

Собственикът и управител на Domino’s България, Никола Николов, коментира: "В моменти като този е важно да бъдем единни и като обществено отговорна компания да дадем своя принос. Избрахме да подкрепим лекарите, които се борят за здравето на всички нас и ежедневно се сблъскват с тежките условия на извънредното положение. Планираме дарителската кампания да продължи до края на месец април, но имаме готовност да я удължим. Вярвам, че заедно ще успеем да се справим с проблема."

От Domino‘s гарантират спазването на строгите хигиенни мерки, наложени с цел ограничаване на разпространението на коронавирус. Приготвянето и доставката се извършват с всички необходими правила за безопасност на храните - дезинфекция на работните повърхности, термична обработка на пиците на висока температура, дезинфекция на ръце и работа с предпазни средства. От миналата седмица е активна и опцията за "Безконтактна доставка", налична при поръчка и от сайта, и през мобилното приложение след онлайн плащане.

Пица "Герой" е най-новото попълнение в менюто на Domino’s и е третата "Пица с кауза" на компанията. В предходни кампании Domino’s са подкрепили Фондация "Заслушай се", като в рамките на инициативата са събрани над 60 000 лева.

More All About Life