Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 30.03 - 05.04

Петъчна доза секс: 50-годишните пиленца на Холивуд

В очакване да видим отново Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд, спретнахме класация с 10-те най-добре изглеждащи мъже над 50. Ето кои още като него са чукнали петдесетте и изглеждат в топ форма!

Love преди 4 години

Феновете на Даниел Крейг ще трябва да почакат още малко, за да видят отново актьора в ролята на Джеймс Бонд: премиерата на дългоочаквания No Time To Die - последният филм от сагата за най-известния таен агент в света на киното, бе отложена за края на ноември, логично. С 5-месечно закъснение от предвидената дата (април 2020), струващо на MGM 30 МИЛИОНА ДОЛАРА, които при едно добро стечение на обстоятелствата ще бъдат възстановени, като се има предвид привлекателността на сагата и 52-годишния британец.


Новият Агент 007 - тъмна мацка от Острова



Даниел Крейг

50+, посрещнати със стил
Крейг със сигурност не е единственият, който (все още) кара женските сърца да бият лудо: изглежда мъжете се справят със "стареенето" по-добре отвсякога и полагат доста грижи за външния си вид. Петдесетте вече не плашат никого, напротив:

За пример: очарователният Брад Пит, който е на 56 години. След като преодоля проблемите с алкохола, пипна челюстта, оформи ушите и се възползва от напредналите ботокс процедури, че и преди това, започнахме особено много да го харесваме.


Брад Пит

Наложително е да споменем и Матю Макконъхи, 50-годишен. Съвсем скоро (на 31 януари) в България излезе новият филм, в който участва - The Gentleman, а преди това го гледахме в The Beach Bum, в който влезе в ролята на пропаднал поет, отдал се на алкохола и опиатите. Разбира се, за тези, които наистина искат да го видят в топ физическа форма, "шедьовърът" е Magic Mike (2012).


Матю Макконъхи

Том Круз, 57, и все още Маверик!
Сред красавците "отпреди години", които с течението на времето съвсем не губят своя сексапил, е и Том Круз. Ще го гледаме скоро в Top Gun 2: Maverick, който трябва да излезе у нас през юли. 34 години след успеха на първия филм, в който е само на 24. Със сигурност актьорът няма за какво да завижда на момчето от миналото. Днес за него се знае много малко: личният му живот е мистерия, благодарение на посвещението му на сциентологията, но с няколко бръчки (и отново в униформа), обещава пак да покорява сърца.


Том Круз

Вин Дизел и Джейсън Стейтъм, 2 х 52
Колкото и да не ви се вярва, и двамата актьори от "Бързи и яростни" минаха петдесетте! И то преди 2 години. Вин Дизел, 52, изглежда в супер форма в трейлъра на новия филм, в който участва – Blood shot. Премиерата му за България бе предвидена за 13 март тази година.

Що се отнася до Джейсън Стейтъм, последният филм, в който го видяхме, е "Мега звяр" и въпреки че е от 2018-та, за времето, в което не сме го виждали на екрана, съвсем не е излязъл от форма.


Вин Дизел


Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

Долф Лундгрен
Известен още от 1985 година с филмите "Изглед към долината на смъртта" и "Роки 4", Долф сякаш никога не е спирал да полага сериозни грижи за външния си вид. С цели 10 години по-възрастен от Вин Дизел, Джейсън Стейтъм и Даниел Крейг, Лундгрен съвсем не им отстъпва по хубост. Както виждаме в Крийд 2 (от 2018 ), част от поредицата "Роки" .


Долф Лундгрен

Робърт Дауни Джуниър 
В интересни превъплъщения влезе 54-годишният актьор за последната година – от Отмъстителите: Краят (2019) до Доктор Дулитъл (2020), и все пак едно не се променя – страхотният му външен вид.

Робърт Дауни Джуниър

Уил Смит и Даниъл Дей Ким на по 51
На Уил Смит също няма да му дадем 50 - по принцип, не само в "Аладин", така че той си е заслужил мястото в тази класация. А що се отнася до Даниел Дей Ким – какъв би бил следващият идеален кандидат, ако не полицай от сериала Хавай 5-0?


Уил Смит


Даниeл Дей Ким

More Love