Следва

Животът, както беше: 25 тоалета от "Ангелите на Чарли" или защо си искаме 70-те обратно

Дневен ХОРОСКОП - 30.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник повечето от вас ще имат възможност да променят начина си на живот чрез съставяне на нови планове, нови начини на работа или нови начини на комуникация с хората, които ви интересуват. Съвсем разбираемо, искате да излезете от състоянието на нестабилност, в което се намираме. Ще бъдете по-независими при вземането на решения, ще гоните амбициите си без страх и ще бъдете по-склонни да ги следвате. Понеделник е благоприятен ден за важни решения и промени за жените, които до голяма степен разчитат само на собствената си интуиция. 

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще се занимавате с различни подобрения, ремонти или промени в дома. В понеделник може да закупите нещо ново и необходимо за вашия дом. Денят не е най-добрият за пътуване, така че бъдете внимателни и подготвени за всяка ситуация.

Телец, Дева, Козирог: днес неприятностите ще ви покажат грешки или отношения, които са изчерпали значението си в живота ви. Добре е да направите промени, за да можете да продължите напред, без да се налага да носите такъв "багаж". Очаквайте интересни или неочаквани новини, свързани с вашите роднини.

Близнаци, Везни, Водолей: вашата работа или бизнес ще са основният фокус в понеделник. Денят излъчва неочаквани новини, свързани с някого, с когото имате професионални или бизнес отношения. Приятните изненади ще бъдат свързани с вашите познати от близо и далеч.

Рак, Скорпион, Риби: търпението ви ще бъде поставено на изпитание чрез действията на жена от вашия кръг от роднини, съседи или колеги. Ще можете да изпълните важни за дома и семейството си задачи през този ден. В първия ден от седмицата ще можете да правите конкретни планове за следващите дни, но избягвайте да търсите лесни начини за решаване на сложни проблеми или да разчитате на помощта на други хора.

More Astro