Следва

5 супер ефикасни упражнения йога за лице - let's get it om!

Dua Lipa & новите бюти правила, we count 'em

there are so many beauty looks to love...

Celebrity beauty преди 3 години

Когато става дума за "нови правила" по отношение на тенденциите в бюти отношение, Дуа Липа създава и задава свои, универсално нови такива. Всяка нейна поява - независимо дали чрез публикация в Instagram, или разходка по червения килим - е пример за подражание и извадка от собствената й бюти еволюция - едва ли има стил, който албанката все още не е опитала. В чест на новия й албум Future Nostalgia, който излезе на 27 март, поглеждаме назад към личните си фаворити.


Къде се снимат клиповете на Dua Lipa ли? В България!


От нестандартно оформените бретони до пъстроцветните й сенки, лицето на YSL Beauty ни доказва, че тя е тази, която трябва да следим изкъсо на червения килим и в социалните мрежи. Както по-рано певицата разкри пред Elle, в извънработните си дни се опитва да поддържа грима си доста минимален. "Това отнема максимум 15 минути. Придържам се към фон дьо тен или коректор, спирала, сенки и бронзант."

Убедени сме, че всеки има какво да почерпи като вдъхновение от младата изпълнителка - дали ще е блясъка в косите, смелите цветове, или изненадващите прически - в галерията от примери и кадри разглеждаме бюти визиите, които дефинират еволюцията й:

2016: Free Radio Live

Още има... люлякови сенки! Да, и Дуа ги съчетава просто съвършено.

2017: Capital FM Jingle Bell Ball

Дуа все пак е дете на 90-те - Гуен Стефани вдъхновението, което откриваме в значително почернените и издължени мигли и яркото червечно червеило, е напълно обяснимо.

2018: Pre-GRAMMY Gala and GRAMMY

Кара Делевин започна "движението на гъстите вежди", а Дуа е достоен последовател на това бюти течение.

2018: 103.5 KTU's KTUphoria

Преди да вкара в употреба съвсем смелите цветове от палитрата, Дуа сръчно боравеше и с по-земните тонове - както за очите, така и за устните.

2018: Spotlight: Dua Lipa

Chanel, Chanel и пак Chanel! Дуа Липа демонстрира, че може да влезе в ролята и на костюмирана френска девойка и да запази внушението за емблематичния Шанел-шик, но пречупвайки го през собствената си призма - разкопчан жакет, фиба в косите и доста edgy прическа. 

2018: 20th NRJ Music Awards

Тук виждаме една много по-жеснтвена Дуа - поводът го изисква, а и адски й ходи!

2018: Variety's 2nd Annual Hitmakers Brunch

It's all about the sparkles! Клепачите й са покрити с перлени сенки, а във вътрешния ъгъл на окото има по един скъпоценен камък за разкош - #вдъхновяващое!

2019: Световна премиера на "Alita: Battle Angel"

Малиновото червило допринася за драматичността в цялостната визия and we're loving it!

2019: Премиера на "Alita: Battle Angel"

You know what they say - наблегнеш ли на сенките, не се заигравай прекалено и с устните! Е, явно сред "новите" правила на Дуа се прокрадват и едно-две вече утвърдени.

2019: The Global Awards

Пълна координация грим визия - стайлинг. Неон тук, неон там и voilà!

2019: Yves Saint Laurent fragrance 'Libre' presentation

В унисон с името на аромата - Libre - изпълнителката демонстрира пълна свобода на стайлинга (току-що го въведохме термина). Деколтето крещи Студио 54, бюти визия не по-малко.

2019: American Music Awards

Руса и на висока конска опашка - да, вдъхновението тук идва от колежката й по слава Ариана Гранде. Дуа дебютира русия си цвят в края на миналата година и ни хвърли в сериозни размисли дали да не вземем и ние рязко да сменим тъмните кичури с платинено руси.

2020: 62nd Annual GRAMMY Awards

90's FOREVER! 

2020: The Global Awards

При Дуа Липа никога нищо не е каквото изглежда - косата й уж е руса, а всъщност е черна; високият стегнат кок говори за много обрана визия, а надолу нещата се разчупват с разнообразие от обеци, множество капси и сивква опушен грим. 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи