Следва

Изписаха Пласидо Доминго от болницата след лечението от коронавирус

Животът, както беше: 25 тоалета от "Ангелите на Чарли" или защо си искаме 70-те обратно

От 1976 до 1981 година Джил Монро (Фара Фосет), Кели Гарет (Жаклин Смит) и Сабрина Дънкан (Кейт Джексън) са най-популярните мацки на малкия екран, идоли на хилядите фенове на сериала "Ангелите на Чарли".

 

Celebrities преди 4 години

Филмът е изключително постижение в стилов смисъл, просто всеки детайл е пипнат, духът на 70-те е препредаден блестящо, и това преклонение пред добрите филмови костюми, отразяващи енергията на времето и историческите нагласи, константно се улавя от момента на излизането на легендарното тв-шоу през 70-те до появата на франчайза през 2000-те.


Животът, както беше: 7 велики тоалета на Бианка Джагър


На великолепните момичета, които светът никога няма да забрави, им се удава брилянтно да борят престъпността, да изпълняват опасни тайни мисии, като при това изглеждат безупречно. Факт е, че начинът, по който изглеждат и по който са облечени, издържа изпитанията на времето, и видимо модата от 70-те и днес е супер актуална, толкова, че и повече, отколкото е била 50 години назад.


Животът, както беше: Моника Белучи и Венсан Касел влюбени


Спомняме си в рубриката Животът, както беше, как се обличаха красивите мацки от екрана в красивата екшън поредица. 25 винтидж кадъра стилов разкош - в галерията.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.