Следва

Крадем визии: трите, които нямаме търпение да облечем

Розово да е: прекрасният цвят на оптимизма в култови снимки на Vogue

Нежните кадри са постижения в годините на невероятни фотографи - Артър Елгорт, Хенри Кларк, Ричард Рътлидж

All fashion преди 3 години

Толкова много имаме нужда от розово. Цветът на оптимизма, надеждата, нежността...

Дръвчетата са нацъфтели приказно, но, забили нос в проблемите наоколо, не можем да им се зарадваме, както заслужават. Като се надяваме всичко скоро да се нареди и всеки знак за прекрасно и оптимистично бъдеще да стане по-осезаем, се връщаме години, дори десетилетия назад, и се потапяме в розовата, като заместваща терапия, фантазия на колегите от Vogue и техните автори.

Във всички оттенъци, този цвят, символ на началото и фината женственост, ни връща вярата в Утре-то. От много наситен до почти въздушен, вижте в галерията горе>>> как нашепва надежди Розовото.


Напълно окей е да НЕ следим новините в момента


Всички кадри са архив на Vogue, розовото се стеле по красивите силуети на моделите, а вечните фотоси са подписани с Артър Елгорт, Хенри Кларк, Ричард Рътлидж, Бърт Щерн и други изключителни маестри на модната индустрия от миналия век.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.