Следва

Sahara colors

Крадем визии: трите, които нямаме търпение да облечем

Надничащата пролет навън е неспирен източник на вдъхновение, провокиращ ни да плануваме още и още аутфити, които да облечем веднага щом домашната карантина приключи.

 

Shopping преди 3 години

Днес вдъхновението идва в три прочита, взети назаем от модните момичета в Инстаграм, покриващи моментните ни стилистични нужди, изразяващи се в силни цветове, обемни кройки и, разбира се, флорални принтове - нали е пролет.

@leoniehanne

1. Костюмите продължават все така да доминират и в настоящия сезон, а свежите цветове са за предпочитане. Тук Леони комбинира тюркоаз с розово, доста умело при това, сходни елементи намираме в редовете долу. А що се отнася до чантата, тя е Bottega и макар и да сме върли противници на евтините имитации, прилагаме копие от страна на британския гигант ASOS, доближаващо се максимално до вида на италианското творение на Даниел Лий.

блейзър Zara, 60 лв. и панталони Zara, 40 лв. 

- топ H&M, 18 лв. 

чанта  ASOS, 47 лв.

 - чехли Topshop, 117 лв.


@wethepeopleofstyle

2. Съчетанието освен впечатляващо е и всъщност доста комфортно на вид, затова бихме го пренесли и в по-модната домашна обстановка още сега. В нашия случай обаче заменяме обемната кемъл жилетка с пуловер, а на босите крачета слагаме чифт удобни бели обувки на невисок ток, ако все пак решим да разходим визията и навън - до магазина например.
 

пуловер Arket, 134 лв.

панталони Topshop, 66 лв.

обувки Charles and Keith, 96 лв.


@jeanettemadsen

3. Флоралната рокля е от клишетата, достигнали почти иконичен статус, затова нямаме нищо против да се обърнем към нея. Жанет я стилизира по доста кежуал и неангажиращ начин, който несъмнено ни допада. Ключов елемент тук са още набраните кожени ботуши и блейзърът, купен няколко номера по-голям в цвят каки. На пръв поглед несъвместимо, но всъщност в чуден синхрон.

рокля Warehouse, 113 лв.

блейзър Mango, 112 лв.

- ботуши Office, 158 лв.

More Shopping