Следва

Селин Дион на 52! Реверанс към модния й Ренесанс

Дневен ХОРОСКОП - 31.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник ще трябва да се приспособите към новите обстоятелства, които ще възникнат на работното място или в дома. Не всичко ще се случи по лесния начин, но не се страхувайтеи от загубите. В трудни моменти можете да разчитате на приятели и хора, които имат добрo сърцe.  Интересна и положителна роля в живота ви ще изиграе човек, роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Мъжете ще имат благоприятен ден за своите финансови дела, особено ако са ангажирани с бизнес или други важни задължения. Ако трябва да ремонтирате или работите с техник, тогава внимавайте особено много, за да предотвратите инциденти.

Овен, Лъв, Стрелец: можете да очаквате реалното развитието на случаите, които сте започнали вчера или преди няколко дни. Конфликтите и споровете в семейството ще преминат бързо, но мъдрите са внимателни и дипломатични. Ще проследите събитие, свързано с човешка драма, възникнало от грешки в миналото.

Телец, Дева, Козирог: днес ще говорите за проблеми с пътуването или хора, живеещи далеч от вас. Вторник обещава интересни контакти с хора от близо и далеч. Избягвайте да се свързвате с хора, които обръщат внимание само на собствените си проблеми.

Близнаци, Везни, Водолей: много от вас ще бъдат напрегнати във вторник поради важността на събитие, което очаквате да видите днес или в следващите няколко дни. Професионалните или финансови отношения с жени вероятно ще имат трайно развитие. Ще получите новини, свързани със здравето на роднина или приятел и развитието на лечението му.

Рак, Скорпион, Риби: ще имате волята и амбицията да направите много неща във вторник, с някои предварителни планове. Днес ще преживеете събитие или разговор, които по един или друг начин вече сте преживели в миналото. Във вторник ще имате срещи и разговори по приятен повод. Денят ще бъде благоприятен за нова романтична връзка с партньор от друго място, но не очаквайте тази връзка да се развие бързо.

More Astro