Следва

Zebra Woman. Изкуството да пресъздаваш женствеността

ДА или НЕ - UGGS

Хванахме се за Ugg ботушите защото, честно казано, те се носят обути на 7 от 10 чифта крака в цяла Западна...

All fashion преди 14 години

Хванахме се за Ugg ботушите защото, честно казано, те се носят обути на 7 от 10 чифта крака в цяла Западна Европа, САЩ, Канада, разбира се, Австралия, че дори и в Гърция, където е по-топло, а и фигурите на местните момичета не предполагат безпроблемното носене на точно такъв тип обувки.

Ниски, безформени, дебели, топли и зверски удобни, Ъгс се оформят като тенденция, бавно, но праволинейно от поне 6-7 години. Видяхме ге на краката на Кейт Мос, на Сара Джесика Паркър, на Дженифър Анистън, че и на Пам Андерсън, при това в комбинация с червения й бански от "Спасителите", без майтап.

В момента, също без капка майтап, това е най-високо оборотната стока в света на зимната мода и ако човек внимателно следи в какво се разхождат краката на хората в споменатите по-горе региони, абсолютно ще види основно, да не кажем само, UGGS.

Австралийското чудо всъщност е направено от агнешка кожа, предлага се основно в натурални цветове, но за леко изкълчените вкусови очаквания то, разбира се, се предлага и в розово, светло синьо или бяло.

Обичайно са чудесни с твърде тесни джинси, в комбинация с лека рокля и жилетка, но също и с мини или гащеризон.

Прекрасни са за студ, но сух такъв. Във влажно и мокро време, да не говорим за кал и киша, не сме сигурни как ще се държат!



В София, за съжаление, няма официален магазин на марката. Има подобни ботуши, нo в случай като този 100%-овата оригиналност е много важна. Не стига, че са грозни, ами и фалшиви, просто не бива!

Намират се обаче лесно в интернет, от където покупката им е доста достъпна. В реалните магазини това е сравнително скъпа стока, струват от 150 долара нагоре, но в онлайн магазините и особено на промоция, сдобиването с един универсален чифт е абсолютно поносимо.

Недостатъците на Uggs, според нас, се свеждат до следното. Бидейки must-have вещ, те евентуално, а и в реалността са толкова масови, че чак боли. Изискаността, класическата женственост или шикът ала Хепбърн не са в унисон с внушението на този вид обувки.

И никак, ама никак не стават за офис, за коктейл или за вечер.

Предимствата са ясни, но ти кажи: ДА или НЕ на Ugg ботушите?
 

Анкета

UGGS

More All fashion