Следва

Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Last Day Херцогиня и 30-те най-готини появи на Меган Маркъл като такава

Спомняме си с приятно чувство колко се стараеше Меган Маркъл, прекрасната огнена съпруга на също така прекрасния червенокос принц Хари да изглежда адекватно в качеството си на член на кралското семейство на Великобритания по силата на избора на сърцето.

Celebrities преди 4 години

Всичко, започнало със скромния годеж, минало през пищната сватба, раждането на бебе Арчи и последвалите събития, завършва днес, 31 март 2020, който е последният работен ден на херцога и херцогинята на Съсекс като официални кралски особи.

Приключват пълномощията им като представители на кралското семейство, двамата вече живеят в Лос Анджелис и възнамеряват да развият собствените си кариери в Щатите. По повода, двамата пуснаха прощален пост на страницата си в Instagram, с който съобщават официално, че повече няма да представляват кралицата на Англия и ще се грижат за приходите си сами.


Всичко, което не знаем за мъжа на Меган Маркъл


За времето, което прекара в Лондон, Меган успя да демонстрира десетки ярки тоалети и ансамбли, съобразени с най-различни поводи, сезони и дрескодове, и, макар че англичаните не й дадоха стилов превес пред етърва й Кейт, това не е причина в чест на датата и новия живот да не си припомним най-запомнящите се появи на госпожа Маркъл.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 17 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.