Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Astro преди 4 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, през април ще изпитате някои емоционални тревоги или напрежение относно раздяла. Вероятно е да се разделите с човек, с когото сте прекарали част от живота си: колега, приятел или някой от семейството ви. Причините за такава раздяла могат да бъдат най-различни и в никакъв случай не се натоварвайте предварително с очаквания за някаква грандиозна драма.

В работата си (ако работите в тази извънредна ситуация) ще изпитате моменти на стрес поради различни промени, имащи отношение към необичайни условия на труд.

Здравето ви ще изисква грижи, особено за тези от вас, които по различни причини са забавили включването на предписано лечение.

Дотук всичко звучи малко песимистично, но през април няма да срещате само трудности – разполагате с ресурса и смелостта да осъществите промяната, за която се готвите отдавна; вероятно свързана с духовното ви развитие.

Настъпва време, в което започвате да вземате много по-смели решения, да поемате по-големи рискове и да създавате все по-устойчиви нови приятелства.

Избягвайте конфликтите с жени, тъй като подобни конфронтации значително биха влошили отношенията ви. Дори и да постигнете бързо помирение, ситуацията няма да бъде забравена.

Хороскоп

Още от Astro