Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Astro преди 4 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, през април не е изключено да изпитате трудности в решаването на различни домашни проблеми. Грижи и ангажименти, свързани с близки, и различни промени или преместване, свързани с дома са много възможни. Малко от нещата, които планирате, ще успеят да бъдат реализирани този месец. Подгответе се за прекъсвания, закъснения или пълно изоставяне на програмата си.

Финансово може да изпитате нежелани проблеми, за които до някаква степен сте подготвени, но сте се надявали да са само плод на страха от неизвестното.

Предстоят по-чести разговори с роднини, приятели или други близки, които ще ви информират за сериозни финансови проблеми в живота си. За съжаление, точно в този момент няма да възможността да им помогнете с много, но моралната подкрепа понякога е абсолютно достатъчна, за да стъпи човек здраво на земята.

Много от представителите на знака ще претърпят промяна в работата си. Това може да е непланиран отпуск, временно заемане на друго място, временна промяна в заплащането и т.н.

Каквито и трудности или проблеми да имате през този месец, не мислете, че в бъдеще ще бъде все така. Съдбата ще изчисти много ненужни неща от живота ви, за да можете да продължите чисто след преминаването на тази криза. И най-вече, учете се на търпение! Това важи за всички ни…

Хороскоп

Още от Astro