Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Astro преди 3 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, април ще ви даде достатъчно време за самоусъвършенстване или размисъл върху бъдещето на кариерата ви.

Неочаквано неразположение ще ви накара да се замислите какво трябва да промените в начина си на живот: храна, упражнения или повече почивка. Може да се поинтересувате за неизвестни ви до този момент мистични или окултни знания, астрологични прогнози за развитието на света и други подобни.

На мнозина от вас ще се наложи да отложат пътуване, но на фона на случващото се, каква ли изненада представляват тези новини. Въпреки това, ще намерите друга форма за забавление, за да запълните свободното си време, съчетавайки полезното с приятното.

Важно е да знаете, че април не е време за конфликти, спорове, конфронтация. Търсете и дарявайте с разбиране, хармония и обич. Противното само би ви причинило тъга, неудовлетвореност и емоционални сривове.

В професионален план, появата на нова идея може да се окаже правилният подход за развитие и напредък. Само чрез иновативни идеи и практически поглед към конкретната ситуация ще бъдат постигнати добри резултати, необходими промени и т.н.

Хороскоп

Още от Astro