Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, през април ще изпитате различни емоции, свързани с новини за пътувания, събития или хора, които живеят в други градове или държави, далеч от вас.

От друга страна, можете да очаквате бавното, но много благоприятно развитие на начинание, свързано с пътувания или с хора, които живеят далеч. Търпението ви ще бъде поставено на изпитание, но за пореден път ще съумеете да се справите чудесно.

Събитията от предстоящия месец ще ви накарат да се замислите за стари връзки и приятелства. Конкретна причина за това няма да липсва, тоест тези връзки ще бъдат възобновени с конкретна цел.

Събитие, включващо кражба на собственост, вероятно ще ви накара да се замислите за сигурността на собствения си имот – вземете мерки навреме, за да не съжалявате по-късно.

През април ще имате възможността да постигнете труден успех, началото на който вероятно е започнал предходния месец. Не се страхувайте от бавното развитие на делата си – хората са го казали: бавно, но славно.

Като цяло месецът ще бъде по-благоприятен за вас от март, но това не бива да ви прави самоуверени.

Проблем със здравето на любим човек вероятно ще доведе до необходимостта от консултация с лекар или друго лечение – нищо не е толкова фатално, колкото изглежда на пръв поглед.

Проблеми на работното място или в бизнеса не са изключени, но едва ли са и неочаквани. Паричните средства няма да представляват проблем за разходите на домакинствата ви този месец, но независимо от това, практическото разпределение на финансите в семейния бюджет е желателно

Хороскоп

Още от Astro