Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Astro преди 4 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, през април ще изпитате редица неочаквани ситуации. В някои случаи ще са свързани с роднини и това ще създаде напрежение в семейството. Може да се наложи да поемете контрол над определена ситуация, да успокоите емоциите и да потърсите разумно решение. Бъдете нащрек за спорове и конфликти с хора, които са част от вашето семейство, но с които нямате кръвна връзка.

Не е изключено да се образува известна тревожност относно работата ви, свързана с някои иновации, необходими промени, непланирани ваканции и всякакви други необичайни ситуации.

Въпреки драматичната ситуация този месец, ще можете да се радвате на успех, за който сте инвестирали упорит труд и много енергия. Ще можете да осъществите нечия мечта или план благодарение на собствените си труд и умения.

Жените на зодията са по-оптимистични, весели и изпълнени с надежди, планове и идеи от мъжете, които пък отделят повече време за неща, които ги правят щастливи: хобита, селскостопанска работа, индивидуални спортове и други.

Хороскоп

Още от Astro