Месечен ХОРОСКОП - Април 2020

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, ви предстои месец на важни, съдбовни и до известна степен интересни събития, свързани с дома и семейството. Периодът ще зарадва много от вас с новината за бъдещото майчинство или раждането на дете.

Причините за тъга и безпокойство, които сте изпитвали досега, постепенно ще отстъпят място на по-приповдигнато настроение и по-светлото и позитивно отношение към предстоящите събития.

Като цяло, събитията този месец едва ли ще се развият точно според очакванията и плановете ви, което може би не ви изненадва с оглед на ситуацията в глобален план.

През април в дома ви ще възникне неочакван конфликт, който ще бъде по-емоционален, основан на умора, безсъние или повишено напрежение.

В професионален план април ще бъде достатъчно благоприятен за тези, които влагат по-новаторски идеи в работата си - промени са необходими и резултатите зависят от способността ви да се адаптирате към новите условия.

Месец април ще бъде благоприятен за грижите за имот, градина, ферма и други.

За жените на зодията предстои забележителен месец, но не се надявайте на чудеса. Мъжете правят смели планове за бъдещето и се адаптират завидно добре към новите обстоятелства.

Хороскоп

Още от Astro