Следва

Вдишай-издишай упражнения to keep our spirits up

Дневен ХОРОСКОП - 1.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В сряда ще има много причини за добро настроение и по-оптимистичен поглед към бъдещето си, сравнено с вчера. Балансът днес е ключов фактор – не се самозалъгвайте или заблуждавайте с невъзможни планове и идеи. В сряда ще погледнете по съвършено различен начин върху проблемите от вчерашния ден; склонни сте да простите или прекратите проблемните отношения без никакви затруднения. Сряда ще насърчи развитието на интимните връзки и професионалните ви ангажименти.

Овен, Лъв и Стрелец: успехът ви е гарантиран, ако разчитате главно на себе си. Обърнете по-голямо внимание на сънищата си, понякога казват много за нещата, които не изричаме на глас наяве. Като цяло сряда ще бъде успешен ден, но това е в пряка зависимост от амбицията да работите и да постигнете конкретни резултати в ежедневните си дела.

Телец, Дева и Козирог: в сряда ще разсъждавате върху свои минали действия и тяхното въздействие върху вас в настоящия момент. Денят е благоприятен за нови запознанства, въртящи се най-вече около работата и работното място; приятен ден да се свържете с хора от различни далечни места.

Близнаци, Везни и Водолей: в сряда ще се отнасяте много по-отзивчиви към проблемите на роднини или приятели; ще ви зарадва провеждането на разговор с някого, който живее в друг дом или град, дори държава. Днес ще направите оптимистични, малки и постижими планове за бъдещето си. Помислете за начина си на живот, със сигурност има какво да промените.

Рак, Скорпион и Риби: в сряда ще имате възможност да направите нещо полезно или обещаващо за вас или семейството ви. Денят ще бъде емоционален, интензивен и непредсказуем в отношенията ви с по-млади хора. Голяма част от дамите ще се съсредоточат върху намирането на практично решение на проблем или конфликт.

More from View Sofia

Годишен ХОРОСКОП 2018: КОЗИРОГ

Astro преди 6 години

Новата 2018 г. ще постави пред вас много по-амбициозни цели: да разширите полето си на познания и способности и да успеете! Сатурн, „разполагащ“ се в знака ви, непрекъснато ще си взаимодейства с Уран. Това означава, че животът ви ще изисква кардинални промени. Застоят и тъпченето на едно място, в каквото и да е отношение, няма да ви донесат нищо. Искате да се развивате и да откривате, да се радвате на успехи и да бъдете удовлетворени от себе си.

More Astro