Следва

Научно доказано: шилакът е опасен за здравето

Teach me how to lose weight, T-teach me how to lose weight!

Everybody loves Elancyl, E-everybody loves it!

Body преди 4 години

Домашната карантина предизвиква микс от емоции, с които невинаги е лесно да се справим, но въпреки това избираме да направим своя принос към всеобщото благо, оставайки вкъщи. За да се справим със стреса обаче, избираме позитивната нагласа и решаваме да се придържаме към изпитана и перфектно работеща рутина, която отново да ни накара да се почувстваме комфортно в кожата си, да приемем едно по-различно отношение към себе си и към заобикалящия ни свят. 

Дали ще са повече заглавия за четене, повече филми за гледане или просто здравословна порция разкрасяване, което неведнъж сме оставяли на заден план заради прекалено динамичното ежедневие, зависи изцяло от нас.


Плочките й, перфектните: 3 тренировки за божественост от Каролин Д.


Ето как изглежда и нашата рутина в детайли в първите часове на деня, включваща любимия ни бюти продукт, начина, по който пием кафето си, както и заниманията, на които се отдаваме с най-голямо удоволствие.

8.00: Събуждаме се отпочинали и заредени с нови сили.

8.15: Взимаме контрастен душ, редувайки студена и гореща вода, за да се разсъним и засилим кръвообращението.

8.30: Обръщаме специално внимание на тялото си и му осигуряваме най-добрата възможна грижа, засягайки темата за целулита. ELANCYL MY COACH е дневната доза мотивация, която си набавяме в шедри дози - специалната му формула с 89% съставки от натурален произход е разработена да намали драстично целулита, подарявайки ни по-гладка, тонизирана и дренирана кожа. Екипът на лаборатория ELANCYL създава малкия бюти помощник по формула, базирана на спецификата на метаболизма при спортистите.


Вдишай-издишай упражнения to keep our spirits up!


Обяснено накратко, ELANCYL MY COACH стимулира мастните ни клетки да изгарят повече мазнини, отколкото складират. На този принцип работят клетките на активно спортуващитре хора за разлика от тези на неспортуващите, при които мастните клетки просто складират мазнината и тя се превръща впоследствие в "портокалова кожа". 

Нанасянето веднъж на ден е абсолютно достатъчно, тъй като активните съставки се освобождават в продължение на часове, ние избираме да го правим сутрин в комбинация с кратък масаж по засегнатите зони, за да усещаме дренирането, стягането и тонизирането на кожата през целия ден. Освен това формулата на ELANCYL MY COACH засилва четири пъти ефекта от физическите упражнения, което е допълнителен стимул да останем активни и да се погрижим за телата и самочувствието си.


7 Instagram-а, с които "иии-раз" се получава приятно


9.00: Правим чаша силно еспресо, пием го без захар и задължително късо, по италиански. Междувременно гел-крем текстурата на ELANCYL MY COACH вече е попила изцяло, а след себе си оставя чувствен тонизиращ аромат, поддържащ ни в добро настроение. Ред е на дневния хороскоп на нашите страници и запознаването с новините от последните няколко часа.

10.00: Забъркваме лесна, вкусна и много здравословна веган закуска, състояща се от кокосово мляко, овесени ядки, чия, ленено семе, кокосови стърготини и боровинки. Приготвя се едва за минути, а осигурява цялото количество антиоксиданти и фибри, необходими за деня.


Повече джинджифил, дами и господа!



11.30: Мотивирани от действието на ELANCYL MY COACH, засилващо цели четири пъти ефекта на физическите упражнения, решаваме да се раздвижим. Нашият личен партньор в стремежа към по-красиво Аз, допълнително ни стимулира със зареждащите послания по своята опаковка - Go, Bravo!, Bellissima!, Yes, I can!, за да положим усилия, дори и малки - 20 минути пилатес, тичане на място, клекове или каквото всъщност си пожелаем, черпим вдъхновение оттук. Стараем се да го правим всеки ден, за да можем да се радваме на видимо по-гладка кожа след 14 дни. А и, както гримьорът на Бионсе неведнъж е казвал: “30 минути активно движение на ден са достатъчни не само за да сме във форма, но и за да се радваме на съвършен тен и кожа!”

12.30: Продължаваме да си подаряваме време за себе си, та за какво друго е домашната карантина! Забъркваме си домашна маска за лице по някоя от тук изброените рецепти и се наслаждаваме на още разкрасяване.

14.00: Поздравяваме се за добре свършената бюти работа и се отдаваме на заслужен релакс - грабваме някое от модните четива, подбрани като силно препоръчителни тук, или пък пускаме документалния фешън филм, който отлагаме от седмица.

Au revoir!

Намираме новия любим продукт срещу борбата с целулита ELANCYL MY COACH в аптечната мрежа в страната.

More Body