Следва

Кание Уест - добър художник, освен останалото. Показаха от Antiques Roadshow

Акцентни заглавия в HBO GO за месец април

There's a lot to watch so get the popcorn ready!!!

Movies & TV преди 4 години

Ето ги и заглавията, които ни очакват през Април. Пригответе се за феноменални сериали и световно признати филми, излъчени специално в каналите на HBO. Къде и кога да гледате надолу в материала.

А ето ги и тях:
Сериалите

Маите, Южна Калифорния I & II (Mayans M. C. I & II)
HBO GO 01.04 сряда
HBO 3 01.04, сряда 22:45 ч
2018 18+ Криминална драма
С участието на Дж Д Пардо, Клейтън Карденас, Сара Болгър, Майкър Ирби

"Маите, Южна Калифорния" е следващата част на сагата, започнала със "Синове на анархията" Действието се развива след времето на Джакс Телър, а Есекиел "Ес" Рейес тъкмо е излязъл от затвора и изпратен в градче в Южна Калифорния на границата с Мексико. Ес е талантливият син на гордо латино семейство и някогашно " момче Американската му мечта обаче е покосена от насилието, което цари по границата Той трябва да изгради новата си самоличност в този малък град, но желанието му за отмъщение го води към живот, който не е искал, но от който няма измъкване.

Какво правим в сенките
HBO GO 02.04 четвъртък – всички епизоди

"Какво правим в сенките" е сериал в псевдо-документален стил, който проследява ежедневието (по-скоро еженощието) на трима съквартиранти вампири, които от сто години живеят заедно в Стейтън Айлънд. Самопровъзгласилият се лидер на групата е Нандор Неуморния – велик боец и завоевател от Османската империя. Там е и британският вампир Ласло – бунтар, конте и емигрант по неговите думи. Последна е Надя – съблазнителка и вампирският вариант на Бони за вампирския Клайд на Ласло. Вампирите неочаквано са посетени от техния мрачен командир и лидер барон Афанас, който иска да им напомни първоначалната мисия, заради която пристигат в Стейтън Айлънд преди столетие. А тя е тотална доминация над Новия свят. Но кой е най-подходящият начин за постигането на въпросната доминация?

Русалка III (Siren III)
HBO GO 04.04
HBO 2020 15+ Драма, Фентъзи
С участието на Алекс Роу, Елин Пауел, Фола Евънс Акингбола, Иън Върдън, Рина Оуен

Сериалът ни отвежда в Бристъл Коув крайбрежно градче, известно с легендата, че някога е било дом на русалки Пристигането на мистериозно момиче доказва, че преданията са истина, а борбата между човека и морето взема зловещ обрат, когато тези хищни създания идват да отвоюват територията си Алекс Роу влиза в ролята на начетен морски биолог на име Бен, който изпитва странно привличане към Рин (Елин Пауел) странното ново момиче в града, което крие тъмна тайна Мади (Фола Евънс Акингбола) е колега на Бен и от самото начало е подозрителна към Рин Иън Върдън играе Ксандър рибар, решен да открие истината за русалките, а Рина Оуен е Хелън ексцентричката на Бристъл Коув, която явно знае много повече за русалките, отколкото показва.

Добрата битка IV (Better Things IV)
HBO GO 10.04 петък
HBO 2020 15+ Драма
С участието на Кристин Барански, Къш Джъмбо, Сара Стийл, Майкъл Боутмън

Четвърти сезон на "Добрата битка" заварва "Боусмън и Локхарт" в съвсем различно положение Те са загубили Chumhum най големия си клиент, а името на един от партньорите им е очернено Принудени са да приемат офертата на международната адвокатска фирма STR Laurie и да станат малък филиал Внезапно всичките им решения могат да бъдат поставени под въпрос от голямата фирма, която ги управлява Въпреки че в началото STR Laurie изглеждат благосклонни, Даян Локхарт и колегите й не могат да преживеят загубата си на независимост.

Мисис Америка I (Mrs. America I)
HBO GO 15.04 сряда
HBO 01.05, 22:00 ч
2020 15+ Драма
С участието на Кейт Бланшет, Роуз Бърн, Сара Полсън, Марго Мартиндейл, Узо Адуба

Носителкатана две награди "Златен Глобус", Кейт Бланшет в истинска история за движението, опитващо се да наложи ратифицирането на поправката "Равни права", и неочакваната съпротива, начело на която застава консервативна жена на име Филис Шлафли През очите на жените от онази епоха Шлафли и феминистките от втората вълна Глория Стайнем, Бети Фридан, Шърли Чизъм, Бела Абзъг и Джил Ръкелсхаус, лентата проследява една от най тежките битки в културните войни на седемдесетте и показва как тя води до появата на организацията "Морално мнозинство" и завинаги променя политическия пейзаж.

Бягай  (RUN)
HBO GO 13.04
HBO 13.04, 21:30 ч
Режисьор Кейт Денис
С Мерит Уивър и Донъл Глийсън

Написана и продуцирана от Вики Джоунс и Фийби Уолър-Бридж, новата половинчасова комедийна поредица на HBO e с участието на Мерит Уивър и Донъл Глийсън. "Бягай" е романтичен комедиен трилър за жена Руби Ричардсън (Уивър), която се отдалечава от обикновения си живот в предградията, за да преразгледа миналото си с приятеля си от колежа Били Джонсън (Глийсън), с когото имат обеюание отпреди 17 години, че ако някой от тях изпрати смс с думата "RUN", а другият отговори със същото, ще зарежат всичко и ще се срещнат на Grand Central Station и ще пътуват из Америка заедно за една седмица.

Убивайки Ийв ІІІ (Killing Eve III)
HBO GO 13.04
HBO 2020 15+ Трилър, Криминален
С участието на Сандра Оу, Джоди Комер, Фиона Шоу, Ким Бодния, Оуен Макдонъл

"Убивайки Ийв", по новелите на Люк Дженингс, проследява наемната убийца психопат Виланел (Джоди Комер) и агентката на МИ 5 Ийв (Сандра Оу), на която е възложено да я залови Ийв е брилянтна, но отегчена работата зад бюро е много далеч от фантазиите ѝ да бъде шпионин Виланел е елегантна и талантлива убийца, привързана към лукса, който може да си позволи, благодарение на свирепото си поприще Двете изключително интелигентни жени са вманиачени една в друга и се сблъскват в епична игра на котка и мишка.

Ужаси в града на ангелите I  (Penny Dreadful: City of Angels I)
HBO GO 27.04 понеделник
HBO 2020 15+ Драма, Трилър
С участието на Даниел Зовато, Нейтън Лейн, Натали Дормър, Рори Киниър

Когато жестоко убийство шокира града, детектив Тиаго Вега (Даниел Зовато) и неговият партньор Люис Мичънър (Нейтън Лейн) се забъркват в епична история, която отразява богатата история на Лос Анджелис от изграждането на първите магистрали на града и дълбоките му традиции в мексиканско американския фолклор, до опасните шпионски действия на Третия райх и възхода на радио евангелизма Скоро Тиаго и семейството му се сблъскват с могъщи сили, които заплашват да ги разкъсат на парчета.

HBO оригинални филми

Лошо образование (Bad Education)
HBO GO 25.04 събота
HBO 10.05 неделя 21:00 ч
2019 15+
Черна комедия
Режисьор Кори Финли
С участието на Хю Джакмън, Алисън Джани, Алекс Улф, Джералдин Вишванатан

"Лошо образование" е базиран на истински събития, в чийто център са Франк Тасон (Хю Джакмън) и Пам Глюкин (Алисън Джани) Двамата са супервайзери на обществените училища в популярния район Лонг Айлънд Двамата привидно се грижат за това системата да работи добре, като приемат рекорден брой ученици и защитават ценностите на образованието Докато не е разкрита грандиозна схема, чрез която те крадат пари от бюджета на училищата Франк прави всичко по силите си да запази реда и дискретността, каквото и да му коства това.

ФИЛМИ:

Имало едно време... в Холивуд  (Once Upon a Time In Hollywood)
HBO GO 01.04 неделя
HBO 19.04 неделя 21:00 ч
2019 18+ Драма, Комедия
Режисьор Куентин Тарантино
С участието на Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Дакота Фанинг, Ал Пачино

"Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино ни отвежда в Лос Анджелис от края на шейсетте Всичко се променя, а тв звездата Рик Долтън (Леонардо ди Каприо) и дългогодишният му дубльор и каскадьор Клиф Бут (Брад Пит) се опитват да намерят мястото си в една индустрия, която вече не могат да познаят Със звездния си актьорски състав и множеството сюжетни линии деветият филм на режисьора и сценарист Тарантино отдава почит на последните мигове от Златната ера на Холивуд.

Дора и градът на златото  (Dora and the City of Gold)
HBO GO 05.04 неделя
HBO 05.04 неделя
2019 7+ Приключенски, Комедия
Режисьор Джеймс Бобин
С участието на Изабела Монер, Еухенио Дербес, Майкъл Пеня, Ева Лонгория

Дора (Изабела Монер) е прекарала по голямата част от живота си в изследване на джунглата с родителите си, но нищо не би могло да я подготви за най голямото предизвикателство досега Гимназията Когато родителите ѝ изчезват мистериозно, докато търсят изгубения Град на златото, Дора се заема да ги спаси и намира съюзници в лицето на доста неподготвена група тийнейджъри Дръжте се здраво, защото залозите са големи, а Дора и новите ѝ приятели ще се потопят в дълбините на джунглата, ще се надпреварват с ловци на съкровища и ще разгадават древни пъзели, за да разбулят мистерията на легендарния град Вземете приятелите и семейството си и се впуснете в забавно и незабравимо приключение!

More Movies & TV