Следва

British American Tobacco работи върху ваксина за COVID-19

Дневен ХОРОСКОП - 2.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В четвъртък ще се опитате да приложите идея, в която сте вложили доза оригиналност и смелост, за да постигнете нещо, което не сте правили преди. Успехите ви днес зависят изцяло от личните амбиции или липсата им. Днес ще имате по-добри възможности за разрешаване на различни проблеми или изчистване на сложни отношения. Късметът ще бъде на страната на тези от вас, които имат чисти и светли помисли и действия. Денят е благоприятен за деликатни разговори с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци; ще имате възможност да реализирате планове и очаквания, свързани с работата, с която сте ангажирани в момента. Ако работите с клиенти, ще усетите малък напредък в бизнеса си.

Овен, Лъв, Стрелец: в четвъртък ще трябва да харчите пари за домакински сметки, малки ремонти или подобрения на дома. Денят е благоприятен за връзка с хора, живеещи на различни разстояния от вас. В четвъртък очаквайте новини, които ще ви зарадват.

Телец, Дева, Козирог: днес ще преживеете различни изненади; ще трябва да обърнете внимание на финансовите въпроси, особено ако работата ви включва работа с пари. Събитията от вчера ще продължат и днес и - бъдете сигурни - ще завършат по най-добрия за вас начин.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък повечето от вас ще имат финансови ангажименти, свързани с институция, бизнес или личен проект; възможно е да получите полезна информация за бъдещи приходи или ангажименти. Денят носи специални преживявания или радостно събитие, свързано с момиче или жена.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък съществуват опасения, свързани със здравето или някакъв вид лечение. През този ден ще помислите за реакцията си на несправедливите или безразсъдни действия на вашия приятел. Избягвайте да се занимавате с решаване на домакински въпроси или разчистване на добросъседски отношения. Можете да очаквате важен или полезен телефонен разговор с мъж, който живее на .известно разстояние от вас.

More Astro