Следва

Цял-ден-по-пижама

Дизайнери за следене: добри брандове за дънки, за които не знаехме

За всички, които имаме принципна нужда от нов чифт деним

All fashion преди 3 години

Сложна задача е намирането на идеалния чифт дънки, това знаят всички, сблъскали се с дългия и често неуспешен опит на проба-грешка в инвестицията, призвана да ни направи секси.

То си е почти същото, като да си намериш готина квартира или подходящо гадже в днешно време. Затова и се налага да поразтърсим какво ново е изгряло напоследък на деним-небосклона, защото често пръвопроходците вадят на светло неща, които са убийствено добри. Като кройка, материал, енергия.

Днес показваме на всички, жадни за мега-яките дънки, три нови марки, нови поне за нас, които произвеждат максимално качествен, смислен, заслужаващ внимание деним през 2020-та.


А ти, купи ли си дънки за 4К?


Goldsign

Марката за дамски деним Goldsign е основана през 2005 година от Карън Фелпс. През 2017-та брандът стартира наново и оттогава в линията на Goldsign присъстват дънки и деним шорти с безупречна кройка, наред с топове, тренчове и якета.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Uniform Jean

A post shared by GOLDSIGN (@goldsigndenim) on

Slvrlake

Семейна двойка - Луиз и Хари Еджли - основават марката Slvrlake, вдъхновена от естетиката на любимия Лос Анджелис и пейзажите на Калифорния. Концепция на бранда почива върху съчетанието между минимализма, както го разбираме днес и красотата на окръжаващия ландшафт. Ключов материал във всички колекции, разбира се, е денимът.

The Feel Studio Inc.

Джинсите на The Feel Studio Inc. се произвеждат в Калифорния в ограничени серии и с използването изключително на растителни бои. Марката е основана от австралийския фотограф и стилист Стиви Денс, която в момента живее в два града - Ню Йорк и Лос Анджелис, а основното й убеждение е: "Има ли нещо по-хубаво от чифт идеални сини джинси?" Ами, така е, няма.


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.