Следва

Обичта на известните: Ирина Шейк и Вито Шнабел

Подкрепа за жертвите на домашно насилие, вижте телефона

Сдружение "Алианс за защита от насилие, основано на пола" (АЗНОП) апелира към всички нуждаещи се използват специализираната телефонна линия за професионална подкрепа на жертви на домашно насилие - 0800 11 977.

Health преди 3 години

Освен подкрепата и насочването чрез националната денонощна специализирана линия, подкрепата ще бъде предоставяна от специалисти от Сдружението от цялата страна – квалифицирани психолози, юристи, социални работници с богата практика и водещ опит в борбата срещу насилието.

Екипът на АЗНОП уведомява още, че съгласно решение на съдийската колегия на ВСС, за перода на извънредното положение не се прекратява разглеждането на дела за защита от домашно насилие.

За София имайте предвид следните контакти на Алианса:

психологическо консултиране: 0878396499 – от 10 до 22 часа,

или на имейл:

[email protected] – Златка Мачева – психолог

[email protected] – Дияна Видева – психолог


юридическо консултиране:

[email protected] – адв. Даниела Гобунова

[email protected] – адв. Елена Кръстева

[email protected] – адв. Албена Койчева

При установяване на контакт с експертите, е възможно и консултиране по скайп или вайбър.
Тази нова организация на дейността по отношение на консултативните услуги следва два основни и еднакво важни приоритета: да запази здравето на клиентите и експертите, и да осигури непрекъснатост на подкрепата.

Кризисните центрове, управлявани от организациите от Алианса продължават да изпълняват функциите си на услуги на предна линия за кризисно настаняване на най-нуждаещите се жени и деца, при пълно спазване на изискванията на държавата във връзка с извънредната обстановка.

Бъдете здрави и се пазете!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.