Следва

И Кайли Дженър ще прави дезинфектанти

Не, дарлинг, мажи си устните с околоочен крем

Из дневниците на звездния визажист...

Beauty News преди 3 години

Слушали сме, слушали за използване на червило вместо руж, руж вместо контур и т.н., но околоочен крем вместо балсам за устни? Това е нещо ново!

Шарлот Тилбъри е прочут звезден визажист, работи с емблематични модели, фотографи, стилисти и цял списък знаменитости; има собствена преуспешна грим линия и като цяло е авторитет в бюти средите, затова се доверяваме безрезервно на всяка нейна дума, съвет, know-how.

Кейт Синот е неин кадър, от дълги години работи като част от голямото семейство на Charlotte Tilbury и от време на време издава по някоя сочна тайна от кухнята.


5 бюти трика от Шарлот Тилбъри. 40 ли е новото 30?


На дневен ред е мистерията около "холивудските устни" - плътните, винаги хидратирани устни на холивудското съсловие и ключът към постигането им:

"Тайната е проста - нанасяйте свободно и редовно от околочния си крем върху устните, за да хидратирате в дълбочина. Кожата около очите е в пъти по-тънка, а кремовете, предназначени за тази деликатна зона, са в пъти по-нежни и щадящи към дермиса. Всичко, което повлиява добре очите и зоната около тях, повлиява добре и устните."


Устата ми хубава - какво ново в увеличението на устни


С най-добро действие в практиката на Кейт са се доказали мазилата с по-високо съдържание на хиалуронова киселина, защото хидратират перфектно. Синот съветва нанасянето да се осъществява по два начина:

- като маска - нанасяме дебел слой от околоочния продукт преди лягане, а на сутринта, уверява визажистката, няма да познаем устните си;
- като основа - нанасяме тънък слой преди да оцветим устните си с молив и червило; Кейт използва този life-hack с всеки от звездните си клиенти;


K-beauty - историята на корейското чудо и какво да си набавим за личния будоар


На практика всичко звучи чудесно, не се и съмняваме в благотворното въздействие на скъпоценния околоочен продукт върху устните - въпросът е друг: има ли как да не разхищаваме и без друго миниатюрните overpiced разфасовки, с които третираме околоочната зона? Съпоставяйки цените на обикновените балсами за устни, с тези на любимите ни околоочни кремове, някои от които излагаме по-долу, сметките излизат в рязко несъответствие... И все пак, ако резултатът е чак толкова зашеметяващ, може би сме склонни да разпределяме по равно дозировката. А вие?


La Roche Posay с Витамин С, около 80 лева


Filorga Absolute Eye Correction Cream, около 180 лева


Kiehl's околоочен крем с авокадо, приблизително 90 лева


Caffeine Solution 5% + EGCG на The Ordinary, приблизително 13 лева


Kind to Eyes балсам на Simple, около 20 лева за 50ml


Advances Night Repair околоочен серум Estee Lauder, приблизително 123 лева за 50ml


Кадрите за Архив на View Sofia; Бижута, Бижута, Бижута! Като Parole, Parole, Parole, но по-красиво

Face: Зорница от Ivet Fashion MA
Hair and Makeup: Vogue Vision by Mitko Damov
Styling: Габриела Желева

More Beauty News