Следва

Finally, Дрейк показа очарователния си син Адонис

Дневен ХОРОСКОП - 3.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Инвестирайте енергията си в създаването на хармония около и в себе си, у дома или на работното място. Събитията от деня ще ви накарат бързо да се адаптирате към различни ситуации и да уважавате мнението и желанията на другите. В петък ще насрочите бъдещи срещи и разговори, които ще ви донесат успех, особено с добра подготовка и организация от ваша страна. Младите мъже са в добра позиция да развият плановете си, ще имат късмет, което не бива да ги прави прекалено самоуверени.

Овен, Лъв, Стрелец: в петък очаквате да станете свидетел на важни събития или разговори. Днес може да получите новини “отвън”, които да ви разстроят или объркат плановете ви. Денят носи добри резултати в работата или действията, свързани с пари или финанси.

Телец, Дева, Козирог: очаквайте интересни контакти с хора от различни разстояния. Днес много от вас ще получат важно предложение, покана, информация и други. Денят ще бъде благоприятен за разговори с хора от приятелския и роднинския ви кръг.

Близнаци, Везни, Водолей: помислете внимателно върху плановете си за дома и семейството - ще искате да направите някои промени, но не прибързвайте, преди да сте сигурни, че ще са добри, а и че сега е подходящият момент да го направите. Ще трябва бързо да разрешите проблем у дома или на работното място.

Рак, Скорпион, Риби: в петък ще преживеете различни изненади или неочаквани събития, свързани с жена. Ще бъде благоприятен ден за ангажименти, свързани с работата и бизнеса, за провеждане на бизнес разговори с хора от други градове и държави.

More Astro