Следва

Salon Olfactive Sofia. Домът на Марк Джейкъбс в София

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Шанел е повече от очарователна в декемврийския брой на модната библия, а и самите фотографии и идея са...

All fashion преди 14 години

1. Шанел Иман за декемврийския брой на германския Vogue

Шанел е повече от очарователна в декемврийския брой на модната библия, а и самите фотографии и идея са страхотни. Но ни омръзна непрекъснатата поява на тези диадеми по списанията.

Започнаха със заешките ушички, минаха през тези на Мини Маус и котешки, че дори свински. Докъде така? Дано скоро отшумят.

2. Лара Стоун за Louis Vuitton



Кампанията на Louis Vuitton с участието на Лара Стоун не ни допадна. Може би заради преекспонирания модел. Да, тя е прекрасна и адски секси с дългите си крака и перфектно тяло. Без да е ужасно слаба, пак стана най-търсеният модел на този сезон и въпреки че оправдаваме търсенето на опитни модели във време на криза, се надяваме кориците скоро да се разнообразят. От друга страна Лара лежи на земята като пребита от ядосани пролетариати, ядосани от факта, че дрехите й струват повече от годишните им заплати.

3. Тави за Harper's Bazaar




След като й бе предложена работа за Harper's Bazaar, много редактори се обявиха срещу младата блогърка заради възрастта й. Те харесват гледната й точка и отношението й към модата, но смятат, че не може дете на 13 години да прави сериозна модна критика в големи издания.

Тави някак успя да привлечи световното внимание към блога (http://www.tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/)си и това само по себе си е забележително за нейната възраст, но именно на 13 мястото на едно дете не е пред комютъра или в офиса на което и да е списание.

4. Дафне Гинес за Akris




Ако Дафне ще става лице на модна марка, то Akris вероятно е последното име, което ти идва на ум. Свикнали сме да я виждаме с McQueen и Akris ни изглеждат малко семпли за нея. А тук изглежда по-скоро готова да се снима в 101 далматинци като Круела ДеВил. Дори няма да й се налага да си боядисва косата или сменя дрехие.


5. Не харесваме тези дамски панталони, вдъхновени от сивото долнището на екипа му за тичане



Както и да се преправят, не стават за нищо повече от спорт или разходка в парка. Въпреки това напоследък станаха адски популярни и то в колекциите на умерени и дамски съчетания, комбинирани с висок ток. Има ги в колекциите на Stefanel, Alexander Wang, Rag & Bone, Yigal Azrouël.

 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.