Следва

iPhone 9 на пазара през април 2020???

Finally, Дрейк показа очарователния си син Адонис

He cute, ain't he?

Celebrities преди 4 години

Дрейк зарадва почитателите си с ексклузивни кадри на къдрокосия 9-годишен Адонис Греъм.

Рапърът е много потаен, когато става въпрос за личния му живот - съществуването на сина му се пазеше в дълбока тайна до началото на тази седмица, когато Drizzy (един от прякорите на Дрейк) сподели в профила си галерия от кадри, придружени от съобщение, в което споделя колко много му липсва семейството.

Дрейк, който от известно време е в самоизолация, казва под поста си: "Имаш най-голямо сърце и това е твоят най-голям дар. Невъзможно е винаги да контролираме обкръжението си, но когато преместим фокуса върху начина, по който искаме да се чувстваме, всички сили на този свят ще се обединят, за да ни помогнат да се чувстваме по-добре. Обичам ги и ми липсват - красивото ми семейство и приятелите ми; нямам търпение за радостния ден, в който всички ще бъдем отново заедно."

Разгледайте поста долу за всички снимки на прекрасния малчуган и семейството му.

Днес Дрейк зарадва феновете си и с нова песен, която веднага стана популярна в така нашумялата социална платформа TikTok. По-долу можете да чуете самата песен, достъпна във всички музикални стрийминг платформи:

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.