Кание Уест - добър художник, освен останалото. Показаха от Antiques Roadshow

Кание Уест - добър художник, освен останалото. Показаха от Antiques Roadshow

Различни картини на стойност от 16 000 до 23 000 щатски долара.

Всички познаваме Кание Уест с музиката и модните му таланти, но не знаем много за другото му увлечение - изобразително изкуство.

Портфолио с художествени произведения на Уест, включващо произведения на таланта, сътворени докато е на само на 17 години, се появи в Antiques Roadshow миналия понеделник. Колекцията е предоставена на платформата от съпругът на първия братовчед на Уест.

В епизода, специалистът по изкуство Лора Уоли откроява четири уникални творби, за да демонстрира художествените умения на певеца. Изборът й включва графика, рисунка с гваш и скречборд, дело на Уест, докато е студент в Академията Polaris Charter в Чикаго. Уоли прави оценка на колекцията, споделяйки, че вероятната й цена би била между 16 и 23 000 щатски долара.

Освен музиката, рисуването е другата страст на Уест като млад. Учи в редица престижни институции, включително Хайд Парк Академия, Института за изкуства в Чикаго, Чикагския държавен университет, както и Университета Нанкин в Китай. Рапърът е почетен доктор към Училището към Института за изкуство в Чикаго, като е удостоен със званието през май 2015 г.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.