Следва

We love: на Теа и Радо маските

Кание Уест - добър художник, освен останалото. Показаха от Antiques Roadshow

Различни картини на стойност от 16 000 до 23 000 щатски долара.

People of art преди 4 години

Всички познаваме Кание Уест с музиката и модните му таланти, но не знаем много за другото му увлечение - изобразително изкуство.

Портфолио с художествени произведения на Уест, включващо произведения на таланта, сътворени докато е на само на 17 години, се появи в Antiques Roadshow миналия понеделник. Колекцията е предоставена на платформата от съпругът на първия братовчед на Уест.

В епизода, специалистът по изкуство Лора Уоли откроява четири уникални творби, за да демонстрира художествените умения на певеца. Изборът й включва графика, рисунка с гваш и скречборд, дело на Уест, докато е студент в Академията Polaris Charter в Чикаго. Уоли прави оценка на колекцията, споделяйки, че вероятната й цена би била между 16 и 23 000 щатски долара.

Освен музиката, рисуването е другата страст на Уест като млад. Учи в редица престижни институции, включително Хайд Парк Академия, Института за изкуства в Чикаго, Чикагския държавен университет, както и Университета Нанкин в Китай. Рапърът е почетен доктор към Училището към Института за изкуство в Чикаго, като е удостоен със званието през май 2015 г.

Талантлив разнопосочно като повечето талантливи хора, разглеждаме картините на милионера във видеото. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра