Следва

Животът, както беше: Бриджит Бардо у дома, old but gold кадри

iPhone 9 на пазара през април 2020???

Е ли възможно?

All About Life преди 3 години

Според инсайдърите, сравнително бюджетният iPhone 9 ще излезе на пазара до средата на април.

Според уважавания анализатор Джон Просър смартфонът ще бъде презентиран на 15 април, а ще бъде пуснат в продажба на 22-ри същия месец.

Въпреки спекулациите, известният сред почитателите на технологичните джаджи като "iPhone SE 2" iPhone 9, може би ще се "забави". Има се предвид самото му разпространение, предвид обстоятелствата.


Ето защо никога няма да видите филмов злодей с iPhone


Новият модел остава с висок приоритет за Apple; компанията планира да предложи продукта на цена от 399 щатски долара - значително по-ниска в сравнение с предишните модели.


Apple ограничи продажбите, но не заради коронавируса


За пример визмаме "бюджетния" iPhone Х, който излезе на пазара на скромната цена от 999 долара. Това е част от стратегията на компанията за глобално завладяване, тъй като има за цел да навлезе в страни като Бразилия, Русия, Индия и Китай.

Ако от Apple все пак вземат решение да представят и пуснат в продажба iPhone 9, това ще бъде първият им продукт за 2020, което измества пускането на дългоочаквания iPhone 12 за 2021 година.


Главният дизайнер на iPhone напуска Apple


Припомняме, че дебютът на 12-ката бе планиран за септември 2020-та, но експертите прогнозират, че с удължаващата се кризисна ситуация, случването му би било трудно.

More All About Life