Звездите и маската им от 24-каратово злато за сияен вид

Звездите и маската им от 24-каратово злато за сияен вид

Джиджи и Бела Хадид, Кая Гербер и Ирина Шейк са сред известните почитатели на "златото". 

Незабавна сияйност, изгладени бръчки, тонизирано и освежено лице. Маската, която обещава всичко това е под формата на фолио от 24-каратово злато и е новата страст на супермоделите. Джиджи Хадид е сред тези, които изпробват луксозната терапия, запазена марка на Мими Лузон, известна израелска козметичка с над 30 години опит в грижата за кожата и разработването на козметични продукти. Супермоделът публикува в Instagram снимка с маската "24k Pure Glow Mask", която помага за обновяването на клетките, за забавянето на естествения спад на производството на колаген и се бори с възпаленията и с акнето.

 

 

За домашна употреба маската може да бъде намерена и закупена в онлайн магазини, един от които е този на Мими Лузон, и може да се използва не само върху лицето, но и върху тялото. А какво включва процедурата на израелската козметичка? Преди 24-каратовата маска да бъде поставена на лицето, кожата трябва да е хубаво почистена и да се нанесе слой от маската против бръчки Corrective anti-wrinkle mask, също продукт на Мими Лузон. Резултатът е сияен вид на лицето, който остава с вас дълго след процедурата.

 

 

Терапията със златно фолио е подходящо за всички типове кожа, осигурява незабавен сияен ефект, намалява сухотата и придава на кожата по-здрав и жизнен вид, подобрявайки еластичността и микроциркулацията. Според легендата, египетската императрица Клеопатра използва златото като озаряващ продукт за красота. И сега, когато постигането на този сияен ефект се превръща в мания по целия свят, той е търсен дори от знаменитости и супермодели, доверени клиенти на госпожа Лузон. Сред известните почитатели на тази луксозна процедура са също Кая Гербер, Бела Хадид и Ирина Шейк, които се възползват от нейните благоприятни свойства по време на натоварените модни седмици.

 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.