Седмичен ХОРОСКОП - 06.04 - 12.04

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, предстои ви седмица, в която ще имате възможност да намерите най-доброто решение за проблеми, свързани главно с финансови приходи и разходи.

През тези седем дни ще имате късмет в много важни за вас начинания, но като цяло почти никое от тях няма да бъде изненади за вас. Положителните резултати ще бъдат резултат от добре свършената работа, упоритите усилия и мъдрите и навременни решения.

Някои от вас ще се радват на неочакван приход или новини, свързани с предстоящото плащане извън основния ви бюджет.

Периодът носи неприятни новини, свързани с млад мъж и важна промяна в живота му (най-вероятно такава, за която никой не е подготвен).

Мъжете на зодията не трябва да правят важни промени или да предприемат нови начинания, тъй като рискът ще бъде твърде голям или действията им ще бъдат с неясна посока.

Не е изключено да изпитате моменти на тъга, застой или усещане, че губите нещо, без да можете да предприемете конкретно действие, за да промените събитията. Опитайте се да приемете нещата от живота такива, каквито са, защото в момента желанието ви да насочите събитията в една или друга посока може да изиграе лоша шега.

Хороскоп

Още от Astro