Седмичен ХОРОСКОП - 06.04 - 12.04

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, предстои ви седмица, в която ще имате възможност да се придвижите в благоприятна за вас посока към вече поетите ангажименти. Мнозина ще се радват на добри финансови новини, които ще им помогнат да излязат от трудна ситуация или да компенсират загуба.

Наблюдавайте внимателно здравословния или личен проблем на жена, родена под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв асцендент. Внимавайте също за новите си запознанства, без особено значение каква е тяхната основа.

През седмицата ще говорите с приятели или колеги по въпроси, които засягат финансовата стабилност на семейството или бизнеса ви. Ще споделите различни практически идеи, които могат да ви помогнат в тази сложна среда. Особено интересна информация за този „план“ ще дойде от представители на Рак, Скорпион или Риби.


Тази седмица опитите на определени хора или институции да манипулират вас или група от хора с невярна информация ще доведат до криза в отношенията ви или драстични промени. Крайният резултат от подобни събития ще бъде благоприятен за вас или за общността, в която живеете.

Хороскоп

Още от Astro