Седмичен ХОРОСКОП - 06.04 - 12.04

Astro преди 4 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, не всичко тази седмица ще се случва според плановете ви, но като цяло ще запомните периода с важни резултати и успехи. Всичко зависи от способността ви да контролирате емоциите си, да не избързвате с реакциите си и умението да се доверявате на естествения ход на събитията.

Напрежението в дома ви ще бъде по-голямо от обикновено поради повечето задачи, които чакат да бъдат завършени.

Благотворно въздействие върху домакинските ви дела ще имат хората, родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен, с които ще разговаряте през тези седем дни.

Избягвайте конфронтациите с роднини, родени под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като подобни конфликти биха засегнали почти цялото ви семейство.

Не се очакват финансови затруднения през седмицата, но може да изпитате затруднения с документ или плащане, които вие или някой от вашето семейство трябва да извърши.

Конфликтите с представители на Везни, Водолей или Близнаци могат да бъдат свързани с документи или задачи, чието изпълнение е било забавено прекалено.

Жените на зодията ще бъдат много по-склонни да виждат любовната си връзка в перспектива, да говорят откровено с партньорите си и да вземат важни, утвърждаващи решения, дори такива, свързани с раздяла.

Хороскоп

Още от Astro