Следва

We love: Токио и Рио от La Casa de... Amor?

Дневен ХОРОСКОП - 6.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Успехът днес ще зависи от способността ви да изграждате и поддържате отношения на разбирателство с хората около вас, като избягвате несправедливо поведение или намеса в чуждите дела. Не пропускайте важен шанс, който съдбата ще ви поднесе и който ще има благоприятна въздействие върху бъдещето ви. Не е излишно да се вслушате в съветите на хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, без значение какво решение ще вземете в крайна сметка. В работата и в любовта се изисква да подхождате много внимателно и да постъпвате така, че не обидите никого с думи или безразсъдни действия. Тези от вас, които са извършили скрити или нечестни действия спрямо съпруг/а или роднина, ще се сблъскат с последствията от действията си днес.

Овен, Лъв и Стрелец: предстои ви ден, в който различни събития ще поставят основите на важен за вас успех. Днес ще трябва да говорите по въпроси, свързани с документ или договор от съществено имотно или финансово естество. Понеделник ще бъде важен заради решенията, които трябва да вземете.

Телец, Дева и Козирог: ще имате възможността да изпълните незавършени задачи или забавени обещания; предстои ви благоприятен ден за планиране на важни дейности и начинания. Припомнете си позабравени идеи и мечти, които ви вдъхновяват, и се опитайте да интерпретирате тяхното значение и послания към днешна дата.

Близнаци, Везни и Водолей: различните събития в понеделник ще ви помогнат да изградите по-ясна картина на текущата ситуация. Изненадите днес ще са интересни, защото са предвестник на още по-интересни събития от живота ви през следващите няколко месеца.

Рак, Скорпион и Риби: в понеделник ви се предоставя добър момент за постигане на важни материални ползи. Някои проблеми в семейството ви от предишния ден могат да намерят компромисно решение днес. Избягвайте оферти и възможности за бърза и лесна печалба, тъй като е твърде вероятно да загубите. Денят е благоприятен за интимни преживявания в домашна обстановка.

More Astro