Следва

Sweater-Weather, пазаруват ни се худита!

Trend Report: Short(s) Suit Story

ТенденцииТЕ, Пролет/Лято 2020

 

All fashion преди 4 години

Altuzarra

Костюмите като че ли неизменно ни придружават през изминалите няколко сезона, а гардеробите ни не биха изглеждали по същия начин без тях. Носим ги с едноредно или двуредно закопчване, с панталони до глезена или палацо такива, в тиха неутрална гама или силна и подчертано цветна.

Bottega Veneta

Ако естетиката на костюма продължава да е все така естествено решение и през новия пролетно-летен сезон, то нека дадем шанс на подобрената версия, на която дизайнерите усилено акцентират. Според видяното на котешката пътечка миналия септември, именно костюмите с шорти/бермуди вместо дълги панталони правят чести и впечатляващи появи. Бермудите от своя страна присъстват на стрийт стайл сцената още от есента, а за новия сезон имаме възможността да им се порадваме в различен, но все така издържан стайлинг.


Chloe

Подбираме примери от Max Mara, Givenchy, Salvatore Ferragamo, Rejina Pyo, Bottega Veneta и още други, за да се ориентираме по отношение на изрядно проектирани кройки, комплиментиращи фигурата дължини и цветови съчетания за вдъхновение по новия тренд.

Dior 

Givenchy 

Marco de Vincenzo

Max Mara

Michael Kors

Rejina Pyo

Salvatore Ferragamo 

Sportmax 

Tibi 

Tod's 

Valentino 

More All fashion