Следва

Паста в Pastorant

Творенията “The Belgian”

Несъмнено има хиляди начини да си доставиш удоволствие, но мнозина предпочитат да поглезят сетивата си с разкошни шоколадови изкушения...

Food преди 14 години

Несъмнено има хиляди начини да си доставиш удоволствие, но мнозина предпочитат да поглезят сетивата си с разкошни шоколадови изкушения. Насладата от приятното топене на шоколада в устата предизвиква цяла палитра от впечатления и емоции – възхищение, възторг, любов.....

Вече и в България любителите на първокласен шоколад ще могат да се запознаят с нежния вкус на популярния по цял свят белгийски шоколад. Това е истински шоколад, с наситен вкус и изтънчен букет от аромати на какао, ванилия, лешник и още нещо. Основана през 1956 година, групата „The Belgian Chocolates” е производител на великолепен шоколад с отлично качество и атрактивни цени. Уникалната комбинация от най-фини съставки, изключителни производствени методи и стриктен контрол на качеството, осигуряват превъзходния вкус на продуктите.



Днес марката  е предпочитана от ценителите на шоколад и достойно представя белгийската традиция в производството на шоколадови изделия. Тя удовлетворява и най-взискателните, които въпреки различията в своите вкусове и предпочитания са единодушни в едно : - е синоним на изключително нежно удоволствие.
В навечерието на новогодишните празници ти се иска нещо необичайно и едва ли не вълшебно. Творенията “The Belgian” очароват с неповторимия си и загадъчен стил и са способни да задоволят и най-изтънчения вкус. Асортиментът от шоколадови бонбони в красиви и стилни опаковки е подходящ както за всекидневна консумация, така и за подаръци по различни поводи, или просто, за да кажете благодаря на тези, които обичате. На българския пазар можете да откриете 4 вида шоколадови трюфели и 2 вида подаръчни бонбониери - морски фигури и сърца.
 



 

More Food