Следва

Лика-прилика: Галя преди, Галя сега

We love: Токио и Рио от La Casa de... Amor?

Money Heist на корицата на GQ

Celebrities преди 4 години

Какво нещо е колелото на живота - във всеки възможен смисъл. Помите ли, когато телевизионният ефир бе завладян от горещи латиноамерикански страсти - сестри, братя, кафеени плантации, Освалдо Риос, тръстика, денонощно колоездене, предателства, изневери...

Теленовелите имаха своите славни години на българския малък екран, преди да бъдат изместени по рейтинг от сърцераздирателните истории на Али Раза и Инджи. Това в кръга на шегата, разбира се - при програмните директори на родните национални телевизии се наблюдава все по-голям стремеж да "разбутват" съдържанието на медиите си с най-различни по национална принадлежност телевизионни поредици. Пък и сме наясно, че за всеки влак си има пътници - и това съвсем не е лошо.

Но, да си дойдем на думата, най-големият хит в България в момента - не на ТВ екран, а в онлайн стрийминга - отново е дар от света от испаноговорящите. Този път директно от Мадрид: Money Heist, или La casa de Papel, е далеч от кафеените плантации, директно в обирджийската схема. Пак има страсти, интриги и раздор, естествено, но призмата е коренно различна.

Основната любовна линия в сериала, чиито три сезона са достъпни в Netflix, между Рио и Токио (за да разберете откъде идват имената, трябва да изгледате поне една серия - няма да разваляме изненадата), се прехвърля директно върху корицата на априлското GQ, в испанската му версия. 

Макар че не са реално двойка в живота, Урсула Корберо и Мигел Еран го играят доста разгорещено в черно-бялата сесия, която разглеждаме в кадрите надолу>>>

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.