Следва

Модата обединена - всички, които даряват и как

Sweater-Weather, пазаруват ни се худита!

Времето за суичтъри е точно зад ъгъла!

Shopping преди 3 години

Хубавото време пристига, с него и жаждата за суичъри. Оставяме якетата по гардеробите и комбинираме в лимитираното си време навън къси панталонки, готини кецове, тениска и разбира си, любим суичър.

Да, даваме си сметка, че скоростта на набавяне на нови чудни дрешки е забавена в последните седмици, предвид съмсем реалните обстоятелства наоколо, но пък да гледаме не пречи. Точно както не пречи да плануваме покупка, да чакаме намаления, ако ни се чака, или пък "да стреляме" директно, ако можем да си го позволим.



Това е дреха, която често носим с години наред, всеки ден, с всичко. Обожаваме мекотата на памука, удобството на кройката, бунта в интерпретациите. Имаме по много, искаме обаче още. 

Следват - в галерията горе>>> - 25 унисекс худита, демонстрирани в 100% от извадката върху мъже, обаче кой не обича да се шляе с неговата дреха... с което изобилие ви /и си/ пожелаваме скорошно дълго ходене по улици, паркове и където се сетим, защото пролетта е за това! 

И точно защото ходенето по улици и паркове засега е само пожелание, припомняме чудните топли (и не чак толкова топли) дни, в които заснемането на Sofia Street Style бе осъществимо - с няколко готини худи примера:

Sofia Street Style: Тао, Princess of China


Sofia Street Style: desperately seeking Констанца


Sofia Street Style: Loving Сирануш


Sofia Street Style: Hello, it's...


Sofia Street Style: All About That Beige

More Shopping