Лика-прилика: Галя преди, Галя сега

Лика-прилика: Галя преди, Галя сега

Галя от КариZма, that is...

Сменяме закратко обичайния фокус на рубриката Лика-прилика, в която излагаме непреодолимите прилики между родни и световни знаменитости, и се съсредоточаваме върху две визии на една конкретна родна звезда - с има-няма 11 години разлика. Или е по-добре да кажем два етапа от творческото й развитие.

Става въпрос за Галина Курдова или Галя от бившия дует КариZма - в единия случай изпълнителката е на корицата на априлския брой на EVA ("GALIA ВИРУСЪТ НА КОРОНАТА"), а в другия е просто Галя в интервюто си за View Sofia - "Галя – Best things in life are free!", с дата на публикуване 27.11.2009 година.

С изключение на цвета и дължината на косата, във визията на певицата не се забелязват никакви други разлики, което си е за едно голямо БРАВО! Похвално е как Галя сякаш е консервирала изразителните си черти, а сценичното поведение и артистичността дори са еволюирали, съдейки по изпълненията й в тв-шоуто, в което в момента участва.

Припомняме си сладкия разговор, защото, макар отпреди 11 години, в Редакцията го помним като вчера:

Тя е много спокойна. Носи 100% добро настроение. Каризматична е, вероятно защото е силно добронамерена.
Крехка и малка е, но всъщност не изглежда дребна.

Забрави в офиса ни лака си за коса, но ние й го пазим. Само веднъж си пръснахме, защото Радо, в когото всички са влюбени, щеше да дойде на оперативка в 5.00.

Галя ни отдели часове наред, в които старателно се преобличаше, за да ни илюстрира любимите си есенни дрехи и аксесоари, с професионализъм позираше пред обектива, приказвахме много, но още повече се смяхме. Потопихме се в един топъл, динамичен, космополитен свят, сновящ между Тунис и София, благотворителност и добре премислен ПР, мода и висококачествена козметика, музика и нови професионални начинания.

View Sofia: Още ти личи, че си била в чужбина. Винаги познаваме това, откъде се връщаш?
Галя:
Бях в Тунис с благотворителна цел. Като изпълнител, подкрепящ програмата на ООН за борба с ХИВ-вируса. Начинанието е много готино, бях единствен представител от България. Този проект е факт от няколко години, идеята е сътрудничество с популярни личности, близки до младите хора. Освен тази инициатива, сега ще имам среща с колегите от I can too, за да видим какво мога да направя там.

V.S.: Идва Коледа, готвиш ли нещо ново – песен, клип?
Г.:
Аха, нова песен, но да си призная, още не съм се спряла на конкретна. Със сигурност ще има много соул и ще бъде много чувствена, такава ми се пее.

V.S.: Харесваме много стила ти. Твоето определение за Стилa на Галя?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.