Следва

Дневен ХОРОСКОП - 7.4.2020

Меметата ще спасят света!

Part 1

All About Life преди 4 години

Животът по време на карантина неусетно сякаш се превърна в един ongoing конферентен разговор с работодатели, колеги, клиенти, родители и приятели (понякога и непознати), който се върти около една основна тема на разговор - вие-знаете-коя.

Междувременно социалният ни живот е на stand by до-никой-не-знае-кога, а в една от тези много видео срещи се роди гениалната мисъл, че обществото ни в момента всъщност се крепи на мемета. В дилемата да се смеем ли, да плачем ли, превес взема смехът, затова: в скрийншотове, вградени постове от Фейсбук и Инстаграм, видеа и чатове, изложени по-долу (нали така общуваме вече), излагаме меметата, на които "закрепихме" миналата седмица.

Пък ако много ви хареса, ще продължим. Също така приемаме и предложения - изпратете ни ги в Инстаграм или на редакционната поща - [email protected]

Ще я закрепим и тази някак си...

За вируса

За карантината


 

За Tiger King


 

По принцип

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.