Следва

Дневен ХОРОСКОП - 7.4.2020

Меметата ще спасят света!

Part 1

All About Life преди 4 години

Животът по време на карантина неусетно сякаш се превърна в един ongoing конферентен разговор с работодатели, колеги, клиенти, родители и приятели (понякога и непознати), който се върти около една основна тема на разговор - вие-знаете-коя.

Междувременно социалният ни живот е на stand by до-никой-не-знае-кога, а в една от тези много видео срещи се роди гениалната мисъл, че обществото ни в момента всъщност се крепи на мемета. В дилемата да се смеем ли, да плачем ли, превес взема смехът, затова: в скрийншотове, вградени постове от Фейсбук и Инстаграм, видеа и чатове, изложени по-долу (нали така общуваме вече), излагаме меметата, на които "закрепихме" миналата седмица.

Пък ако много ви хареса, ще продължим. Също така приемаме и предложения - изпратете ни ги в Инстаграм или на редакционната поща - [email protected]

Ще я закрепим и тази някак си...

За вируса

За карантината


 

За Tiger King


 

По принцип

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.