Следва

Хемингуей в цитати - за живота като един "Безкраен празник"

Дневен ХОРОСКОП - 7.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник ще ви бъде трудно да избягате от задълженията си, а и е най-добре да изпълнявате отговорностите си навреме, вместо да раздавате заповеди. Разбирането на ваши близки и колеги днес ще ви помогне да изградите и поддържате важна емоционална и психическа стабилност. В този ден мнозина ще бъдат изненадани, възхитени или развълнувани от новини, свързани с бебе или малко момиченце. Жените над 35-годишна възраст ще бъдат разочаровани от неспособността си да реализират един от плановете за деня. Каквото и да е, това е сигнал, че идеята ви няма да сработи така, както очаквате. Вторник носи тревожни новини, свързани с момче или млад мъж в общността, в която живеете. Денят ще помогне за вашата емоционална стабилизация и разрешаване на неприятности. Всичко това зависи от силата на духа ви, от способността ви да виждате събитията в перспектива и да не бъдете повлияни от различни конспиративни теории и фалшиви новини.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще имате срещи или разговори с непознати - повече отколкото очаквате и ви се иска; следете внимателно развитието на тези нови взаимоотношения. В семейството ви днес се дава гласност на желания, които изобщо не съответстват помежду си - все някой ще се наложи да отстъпи. Бъдете внимателни, когато се занимавате с документи или договори.

Телец, Дева, Козирог: днес ще бъдете ангажирани с решаването на проблеми или неприятности, които все отлагате през предходните седмици. Вторник ви дава повод за радост в семейството, вероятно свързана със събитие в живота на роднина. Като цяло това ще бъде много ангажиращо и наситено със съдържание събиране.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник е ден, в който ще имате повече ангажименти с хора извън вашето населено място. Семейните ви дела днес трябва да бъдат с приоритет - инвестирайте повече енергия, време и внимание в развитието им. Във вторник мнозина ще се радват на приходи или новини, свързани с добра печалба.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник ще имате определени очаквания за развитието на събитие или новини, свързани с пътуване, в плановете на човек от семейството ви. Вече формираните романтични и любовни връзки ще бъдат поставени на изпитание заради нелоялност или неискреност в действията и обещанията.

More Astro