Уличният стил на звездите: още 10 примера, далеч от блестящите

Уличният стил на звездите: още 10 примера, далеч от блестящите

Давността на някои от кадрите е изтекла отдавна, но, подсъдими или не, споменът си остава...

По традиция в рубриката Уличният стил на звездите възхваляваме способностите на известните да се соанират блестящо без да имат заложена стилова рамка или да присъстват в гестлиста на лъскаво събитие. Преди време разкостихме седем примера, които все ни се струва, че можеха да се получат и по-добре, а днес, за да си припомним недобрите, но и не чак толкова стари времена, дори си поставяме тема - мини полите и знаменитостите, които надцениха физическите си дадености.


Уличният стил на звездите: 7 примера, далеч от блестящите


Тейлър Суифт
"Не ми е по ръста!", крещи физиономията на изпълнителката, а и как няма... Been there, done that - всички от нас.


Гуен Стефани
С цялото ни уважение към стила на Гуен, Moschino топът, червените боти, мрежестият чорапогащник - it's just too much! Самата пола дори не е главният проблем в случая, цялостната комбинация не само не работи, а дори нанася щети по безупречния имидж на fashion дива на изпълнителката.


Рита Ора
Абстрахираме се от свръхексцентричния подход на Рита към цялостната визия, защото все пак фокусът са минитата. Налице е крещящият сребрист цвят, минималистичният размер и абстрактният страничен цип, който сигурно е функционален при сваляне, но не и при ходене, или поне така изглежда.


Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino


Кристина Агилера

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.