Следва

Стил урок на седмицата: LOOK AT ME NOW яката

Уличният стил на звездите: още 10 примера, далеч от блестящите

Давността на някои от кадрите е изтекла отдавна, но, подсъдими или не, споменът си остава...

Street Style преди 4 години

По традиция в рубриката Уличният стил на звездите възхваляваме способностите на известните да се соанират блестящо без да имат заложена стилова рамка или да присъстват в гестлиста на лъскаво събитие. Преди време разкостихме седем примера, които все ни се струва, че можеха да се получат и по-добре, а днес, за да си припомним недобрите, но и не чак толкова стари времена, дори си поставяме тема - мини полите и знаменитостите, които надцениха физическите си дадености.


Уличният стил на звездите: 7 примера, далеч от блестящите


Тейлър Суифт
"Не ми е по ръста!", крещи физиономията на изпълнителката, а и как няма... Been there, done that - всички от нас.


Гуен Стефани
С цялото ни уважение към стила на Гуен, Moschino топът, червените боти, мрежестият чорапогащник - it's just too much! Самата пола дори не е главният проблем в случая, цялостната комбинация не само не работи, а дори нанася щети по безупречния имидж на fashion дива на изпълнителката.


Рита Ора
Абстрахираме се от свръхексцентричния подход на Рита към цялостната визия, защото все пак фокусът са минитата. Налице е крещящият сребрист цвят, минималистичният размер и абстрактният страничен цип, който сигурно е функционален при сваляне, но не и при ходене, или поне така изглежда.


Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino


Кристина Агилера
Годината е 2008-а - време на блясък и агресивна сексуалност, което дефакто е същината на стила на Агилера. Няма лошо, но понякога нещата излизат извън контрол - както е в случая.


Клои Севини
Актрисата, бъдеща първи-път-мама, има необичаен стил, който по принцип адмирираме, но това комбо със сигурност не е от най-добрите.


Кендал Дженър
Дългокраката сестра на Кайли Дженър не се страхува да поема модни рискове, особено що опре до поли, цепки и прорези по дължината. В случая, колкото и прекрасно да й стои полата, живеем в страх, че всеки момент долната част от Дженър-аутфита ще се разпадне. А вие?


Ники Хилтън
Кадърът очевидно е отпреди сестрата на Парис Хилтън да взеле в перфектната форма, в която я виждаме сега. Няколкото килограма отгоре не пречат никому, проблемът отново е полата. С неясно накъде движеща се линия и недостатъчно убедител модел, плисираното мини е не само отживелица - не мислим, че някога въобще е било добра идея.


Кели Роуланд
Ето на това му се казва "да си вдигнеш полата до ушите". Като цяло сме любители на високата талия, но в дадения случай един корсет би свършил по-добра работа, струва ни се.


Елза Хоск
През 2016-та моделът с тяло на богиня го раздаваше в стил Емили Ратайковски, което не приляга особено на кукленската й красота. Аутфитът стои несигурно и върши лоша услуга на ангелското й излъчване.


Виктория Бекъм
My, oh my! Колко назад се върнахме... Преди Вики Бекъм да пригоди стила си към статуса на бизнесдама, стилово, нещата подкрепяха имиджда й на риалити звезда и бивше спайс момиче. Тогава, през 2006-та, госпожа Бекъм с гордост носеше потници и ултракъси минита - какво ли мисли за тези си избори сега. Ние сме в тотален cringe.

More Street Style